Fiscale verplichting (-en) voor Belgen die in het buitenland gaan wonen OF wonen

Fiscale verplichting (-en) voor Belgen die in het buitenland gaan wonen OF wonen

Background vector created by flatart - www.freepik.com

Fiscale verplichtingen België

Segurantis deelt u gratis deze info mee om u wat meer wegwijs te maken in uw fiscale verplichtingen als u België verlaat. Deze info vindt u grotendeels terug op de website van: https://financien.belgium.be/nl/particulieren/internationaal/belgie-verlaten.

Wij hebben getracht om deze info te resumeren zodat deze wat toegankelijker is en u weet wat u te doen staat als u België verlaat om elders te gaan wonen. Weet wel dat wij dit informatief meedelen en dat iedereen persoonlijk verantwoordelijk is voor de te ondernemen stappen.

Wat onze ervaring leert is dat maar weinig Belgen hiervan op de hoogte zijn. Als resident in Spanje heeft u nog altijd, afhankelijk van uw de voorwaarden onder dewelke u valt, fiscale verplichtingen naar het land toe dat uw inkomen betaalt.

Wie betaalt uw pensioen?

Residenten die hun fiscale verplichtingen / belastingen door een Gestor of iemand die geen kennis heeft van fiscale verplichtingen op Europees niveau, of die geen kennis heeft van in dit geval de Belgische fiscale verplichtingen, kunnen wel eens voor verassingen komen te staan als de Belgische fiscus uw dossier onder de loep neemt.

Segurantis is op reguliere basis in contact met de Belgische departementen die verantwoordelijk zijn voor de niet-inwoners met Belgische inkomsten en tracht op die manier haar klanten correct te informeren over hun fiscale verplichtingen in zowel Spanje als België.

DOWNLOAD HIERONDER UW GRATIS BROCHURE:

Delen