Radio + en Segurantis

Radio + en Segurantis

Segurantis nu ook te horen op Radio +

Sinds donderdag is Segurantis te horen op Radio +. Een radiokanaal voor vooral de Franstalige inwoners en toeristen aan de Costa Blanca. Maar ook voor Nederlandstalige klanten die graag een Franse chanson horen is dit een leuk radiokanaal. Zeer gevarieerde muziek met vooral de nadruk op de liedjes van uw 20’er jaren.

Radio Plus, met als vertegenwoordiger Alain Leclercq voor Spanje die ook een tevreden klant van Segurantis is, heeft ons deze mooie opportuniteit gegeven om mee de Franstalige klanten te bedienen.

Bent u zelfstandige of heeft u in Spanje een economische activiteit? En u wil graag ook onder de Franstalige markt bekend geraken dan is Radio + de plaats waar u moet zijn. Radio + is een radioketen die ver buiten Spanje ook luisteraars heeft en zelfs in België een groot luisterpubliek onderhoudt.

Meer info over het publiceren van een radiospot op Radio + kan u ook via Segurantis bekomen. Wij brengen u met alle plezier in contact met Alain en klanten die via Segurantis promoten op Radio + genieten een extra korting op hun verzekeringen voor hun commerciële activiteiten.

Op die manier probeert Segurantis mee alle zelfstandigen aan de Costa Blanca te helpen en te ondersteunen. Segurantis, de Gestoria voor expats aan de Costa Blanca en ver daarbuiten, vindt u ook dikwijls terug met informatieve artikels op Vlamingen in de Wereld.

Delen
error: Content is protected !!