Offerte import voertuig

Aanvraag offerte voor het importeren van een voertuig in Spanje.

Gelieve hieronder de gegevens in te vullen. Vakken die een ” * ” hebben zijn verplichte velden. Onvolledige aanvraagformulieren kunnen geweigerd worden.

Enkel als u een NIE-nummer heeft kan u een wagen invoeren.
Dit adres moet overeenstemmen met de persoon / firma die de wagen gaat importeren. Enkel als u een adres op uw naam heeft in Spanje kan uw een voertuig inschrijven.
Hierbij bevestig ik dat ik alle gegevens correct heb ingevuld zodat er een offerte kan opgemaakt worden. Segurantis mag mijn gegevens gebruiken om een offerte te maken. Een offerte is niet bindend. Op basis van deze gegevens kan Segurantis ook weigeren om u een offerte te versturen. Segurantis is niet aansprakelijk voor eventuele fouten die ons medegedeeld zijn. Door uw akkoord te geven laat u Segurantis ook toe uw gegevens te bewaren en de nieuwsbrief te ontvangen. U kan ten alle tijde uzelf uitschrijven voor de nieuwsbrief. Segurantis zal uw gegevens niet met derden delen uitgezonderd met het doel om u een offerte te bezorgen en eventueel een verzekering af te sluiten. Voor meer info lees ons privacy-beleid en onze disclaimer.
Delen