Een kort overzicht van de diensten van Segurantis

Verzekeringen, fiscaal dossier en juridische administratie, alles op 1 plek als u dat wenst

Segurantis biedt u een dienstenpakket aan van verzekeringen, ondersteuning en opvolging van uw fiscaal dossier en het op orde houden van uw juridische administratie in Spanje. Deze diensten hoeven niet allemaal bij ons te lopen, wij werken met andere gestorias samen voor bijvoorbeeld enkel het beheer van de verzekeringen of wij helpen gestorias met het bekomen van residentiesNIE-nummers of andere persoonsgebonden administratie.

Segurantis is een mulitdiciplinair kantoor dewelke deze 3 voornaamste zaken/verplichtingen combineert maar daarom hoeven deze niet allemaal onder 1 beheer te vallen. Segurantis laat de klant de keuze en staat u bij als u vragen heeft die zelfs niet tot Segurantis haar pakket behoort.


Verzekeringen

Goed verzekerd zijn wil zeggen dat u samen met uw makelaar de tijd neemt om uw kostbare zaken te overlopen zodat deze naar waarde en juistheid worden geschat zonder over- of onderverzekerd te zijn. Een goede verzekering maakt eventuele schadedossiers vlot afhandelbaar.

U kan bij ons terecht voor praktisch alle bestaande verzekeringen. De meest voorkomende verzekeringen zijn de woonstverzekering, met hierin inbegrepen opstal, inboedel en diefstalverzekering. Wij bieden tevens in onze verzekeringen een familiale dekking aan als u dat wenst met verzekerd kapitaal tot 1.000.000,00 euro. Voor residenten een belangrijk pluspunt en een waarde die onze concurrentie meestal niet haalt en dat tegen onklopbare prijzen.

Maar ook voor uw vervoersmiddel zorgen wij, dekkingen met eigen schade inbegrepenvervangwagen inbegrepen en standaard pechhulp. Of heeft u al eens gekeken naar onze ziektezorgverzekeraars, met buitenlandse dekking en keuze uit de meest performante privé-ziekenhuizen.

Wenst u meer informatie over ons totaaloverzicht van onze verzekeringen gelieve dan op de knop hieronder te klikken.

Overzicht aanbod verzekeringen


Fiscale diensten

Als eigenaar van onroerend goed en roerend goed in Spanje heeft u fiscale verplichtingen. Wij verzorgen uw fiscale- en boekhoudverplichtingen voor zowel particuliere- (niet-residenten als residenten) als professionele klanten en het zoeken naar de beste oplossing qua belastingoptimalisatie en successieplanning.

Dat gaat van belastingen op basis van de goederen die u bezit tot belastingen ten hoofde van de eigenaars van deze goederen. Woont u vast in Spanje dan zijn hieraan andere fiscale verplichtingen verbonden, Segurantis begeleidt en verzorgt uw fiscaal dossier.

Een goed inzicht in uw verplichtingen krijgt u van Segurantis en u bepaalt zelf of u deze diensten door ons kantoor wilt laten behartigen zodat u met een gerust gevoel kan genieten van uw verblijf in Spanje.

Wenst u meer informatie over onze fiscale diensten gelieve dan op de knop hieronder te klikken.

Overzicht fiscale diensten


Juridische/Administratieve diensten

In welk land u ook vastgoed bezit, of het nu Spanje is, Portugal of buiten de EU, dit gaat altijd gepaard met juridische formaliteiten. Enerzijds heeft u formaliteiten die op het moment van onderhandelenkopen en verkopen van tel zijn, anderzijds heeft u juridische formaliteiten om uw toekomst van uzelf of dat van uw geliefden veilig te stellen. Wij helpen u met deze administratieve zaken door aan de hand van uw wensen en profiel een persoonlijke begeleiding te voorzien die u helpt deze administratie af te wikkelen.

Wat als het tegenzit en u nood heeft aan juridische begeleiding? Wat als u een woning wenst te kopen/verkopen maar zeker wil zijn van alle juridische verplichtingen? Dan staan wij voor u klaar om uw belangen te verdedigen. Zowel binnen als buiten de rechtbank behartigen wij uw zaak in Spanje en elders.

Wilt u resident worden en heeft u geen zin of tijd om al deze formaliteiten in orde te brengen? Of is de Spaanse taal en bureaucratie nog een barrière om dit te verwezenlijken dan ook in deze materie weten wij onze weg. Een residentieprocedure neemt gemiddeld 2 weken in beslag vanaf het moment u de documenten op orde heeft tot het uiteindelijk bekomen van de residentie. Eens u resident bent komen er nog andere aspecten aan bod natuurlijk. Gaat u uw wagen importeren als verhuisgoed, wat met de inschrijving in de ambassade en het consulaat. Hoe zit het met de sociale zekerheid,…

Wenst u meer informatie over onze juridische/administratieve diensten gelieve dan op de knop hieronder te klikken.

Overzicht juridische/administratieve diensten


Overige diensten

Aan- en verkoopbegeleiding vastgoed – Opmaken contracten – Vertegenwoordigen als tussenpersoon en raadsman

Actief sinds 1999 door zelf te investeren in de vastgoedmarkt in Spanje hebben we een rijke ervaring opgebouwd in een heel turbulente Spaanse vastgoedmarkt. Een immense vastgoedbubbel die spatte in 2008 tot de stelselmatige heropleving van de vastgoedsector in 2013 op het Spaanse schiereiland aan de Middellandse zee. Kennis ter zake en een vertrouwenspersoon die de markt kent zijn de troeven die wij u kunnen bieden als u een woning wenst aan te kopen of te verkopen.

We zijn onafhankelijk en werken niet samen met vastgoedmakelaars als vaste advocaat of aankoopbegeleider. Vanaf het moment wij een klant, koper of verkoper begeleiden, gebeurt dit altijd met het verdedigen van de belangen van deze partij zo goed als het kan. Een grondig onderzoek van de formaliteiten en documenten staan bij ons voorop en het naleven en opvolgen van de overeenkomsten tussen de partijen.

Wenst u meer informatie over onze diensten onroerend goed gelieve dan op de knop hieronder te klikken.

Overzicht dossier onroerend goed


Advies en begeleiding bij het investeren in de kapitaalmarkten, levensverzekeringen en alternatieve beleggingen.

Met een opleiding en herkenning als financieel adviseur voor beleggingsfondsen en Equity traded funds UCITs kan u bij ons raad en advies inwinnen als u gaat beleggen in de kapitaalmarktenbeleggingsfondsenlevensverzekeringen en alternatieve beleggingen.

U kan bij ons kosteloos uw portefeuille / beleggingen overlopen en . Wenst u informatie over de mogelijkheden die er zijn qua investeringen in relatie tot uw vermogen dan gidsen wij u doorheen de hedendaagse mogelijkheden.

Overzicht financieel advies


Heeft u vragen of twijfelt u nog dan kan u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via de contactpagina of als u graag mee op de hoogte blijft van recente ontwikkelingen die een impact kunnen hebben op uw leven en/of verblijf in Spanje dan kan u zich inschrijven op onze nieuwsbrief.

Delen
error: Content is protected !!