Verzekeringen, fiscaal dossier en juridische administratie, alles op 1 plek als u dat wenst.

Segurantis biedt u een dienstenpakket aan van verzekeringen, opvolging van uw fiscaal dossier en juridische administratie in Spanje. Deze diensten hoeven niet allemaal bij ons te lopen, wij werken met andere gestorias samen voor bijvoorbeeld het beheer van enkel de verzekeringen of wij helpen gestorias met het bekomen van residenties of NIE-nummers. De 3 zaken hoeven daarom niet met elkaar verbonden te zijn. 


Verzekeringen

Goed verzekerd zijn wil zeggen dat u samen met uw makelaar de tijd neemt om uw kostbare zaken te overlopen zodat deze naar waarde en juistheid worden geschat zonder over- of onderverzekerd te zijn. Een goede verzekering maakt eventuele schadedossier vlot afhandelbaar.

U kan bij ons terecht voor allerhande verzekeringen. De meest voorkomende verzekeringen zijn de woonstverzekering, met hierin inbegrepen opstal, inboedel en diefstalverzekering. Wij bieden tevens in onze verzekeringen een familiale dekking aan als u dat wenst met verzekerd kapitaal tot 1.000.000,00 euro. Voor residenten een belangrijk pluspunt en een waarde die onze concurrentie meestal niet haalt en dat tegen onklopbare prijzen. Maar ook voor uw vervoersmiddel zorgen wij, dekkingen met all inclusif, vervangwagen inbegrepen en standaard pechhulp. Of heeft u al eens gekeken naar onze ziektezorgverzekeraars, met buitenlandse dekking en keuze uit de meest performante privé-ziekenhuizen.

Wenst u meer informatie over ons totaaloverzicht van onze verzekeringen gelieve dan op de volgende link te klikken: OVERZICHT VERZEKERINGEN

Read More


Fiscaal dossier

Het verzorgen van fiscale- en boekhoudverplichtingen voor zowel particuliere als professionele klanten (niet-residenten als residenten) en het zoeken naar de beste oplossing qua belastingoptimalisatie en successieplanning. Als eigenaar van onroerend goed en zelfs roerend goed in Spanje heeft u fiscale verplichtingen. Dat gaat van belastingen op basis van de goederen die u bezit tot belastingen ten hoofde van de eigenaars van deze goederen. Een goed inzicht in uw verplichtingen krijgt u van Segurantis en u bepaalt zelf of u deze diensten door ons kantoor wilt laten behartigen zodat u met een gerust gevoel kan genieten van uw verblijf in Spanje.

Wenst u meer informatie over ons fiscale diesten gelieve dan op de volgende link te klikken: OVERZICHT FISCALITEIT

Read More


Juridische dossier

In welk land u ook vastgoed bezit, dit gaat altijd gepaard met juridische formaliteiten. Enerzijds heeft u formaliteiten die op het moment van onderhandelen, kopen en verkopen van tel zijn, anderzijds heeft u juridische formaliteiten om uw toekomst van uzelf of dat van uw geliefden veilig te stellen. Wij helpen u met deze administratieve zaken door aan de hand van uw wensen en profiel een persoonlijke begeleiding te voorzien die u helpt deze zaken af te wikkelen.

Wat als het tegenzit en u nood heeft aan juridische begeleiding? Wat als u een woning wenst te kopen/verkopen maar zeker wil zijn van alle juridische verplichtingen? Dan staan wij voor u klaar om uw belangen te verdedigen. Zowel binnen als buiten de rechtbank behartigen wij uw zaak in Spanje en elders.

Wilt u resident worden en heeft u geen zin of tijd om al deze formaliteiten in orde te brengen? Of is de Spaanse taal nog een barrière om dit te verwezenlijken dan ook in deze materie weten wij onze weg. Een residentieprocedure neemt gemiddeld 2 weken in beslag vanaf het moment u de documenten op orde heeft tot het uiteindelijk bekomen van de residentie.

Wenst u meer informatie over ons totaaloverzicht van onze juridische diensten gelieve dan op de volgende link te klikken: OVERZICHT JURIDISCHE DIENSTEN.

Read More


Overige diensten

AAN- EN VERKOOPBEGELEIDING – ONDERSTEUNING EN ONDERHANDELEN AAN- EN VERKOOPCONTRACTEN

Actief sinds 1999 door zelf te investeren in de vastgoedmarkt hebben we een rijke ervaring opgebouwd in een heel turbulente Spaanse vastgoedmarkt. Een immense vastgoedbubbel die spatte in 2008 tot de stelselmatige heropleving van de vastgoedsector op het Spaanse schiereiland aan de Middellandse zee. Kennis ter zake en een vertrouwenspersoon die de markt kent zijn de troeven die wij u kunnen bieden als u een woning wenst aan te kopen of te verkopen.

We zijn onafhankelijk en werken niet samen met vastgoedmakelaars als vaste advocaat of aankoopbegeleider. Vanaf het moment wij een klant, koper of verkoper begeleiden gebeurt dit altijd met het verdedigen van de belangen van deze partij zo goed als het kan. Een grondig onderzoek van de formaliteiten en documenten staan bij ons voorop en het naleven en opvolgen van de overeenkomsten tussen de partijen.

Read More

ADVIES EN BEGELEIDING BIJ HET INVESTEREN IN DE KAPITAALMARKTEN

We weten allemaal dat banken niet goedkoop zijn maar dat ze in Spanje tot de categorie heel duur behoren. De banken promoten en overladen u met hun spaar- en beleggingsproducten die evenzeer kostelijk zijn met meestal maar geringe waarborgen. Behoedt u voor deze en laat u niet verleiden. Waarom moet u zoveel betalen aan de Spaanse banken voor onderhoud van uw rekening?

Wij bieden u kosteloze oplossing zodat deze witteboordscriminaliteit stopt. Wenst u informatie over de mogelijkheden die er zijn qua investeringen in relatie tot kapitaal dan gidsen wij u doorheen de hedendaagse mogelijkheden.

Read More

 

Read MoreRead MoreRead More