Diensten van Segurantis

Verzekeringen voor particulieren en kleine professionelen, fiscale dossiers voor particulieren en juridische thema’s … alles op 1 plek!

Segurantis biedt een uitgebreid dienstenpakket aan van verzekeringen, ondersteuning en opvolging van fiscale dossiers voor particulieren en ondersteuning/hulp bij juridische thema’s in Spanje. Deze diensten hoeven daarom niet allemaal onder Segurantis beheer te vallen, maar wij kunnen u die optie bieden. Segurantis is een soort van dossierbeheerder. De diensten die Segurantis voor u kan beheren zijn:

1. Verzekeringen: ruimste aanbod voor expats en niet-residenten

2. Fiscale dossiers: fiscale verplichtingen voor niet-residenten en voor residenten

3. Juridische en administratieve thema’s: aanvragen van persoonsdocumenten, overheidsdocumenten en internationale documenten.

4. Aan-en verkoopbegeleiding: controle van de documenten en licenties of deze conform zijn de huidige wetgeving

5. Bank en beleggingen: Adviseren en opvolgen van spaarproducten, financiële producten en investeringsproducten.

6. Post, postpakketen en bijhouden sleutels: U kan bij ons uw postadres opgeven voor alle type post. Bijhouden sleutels van woning of wagen kan in onze beveiligde stockageruimte.

Segurantis is een mulitdiciplinair kantoor dewelke deze zaken/diensten combineert die typische zijn voor niet-residenten en residenten en die periodiek terugkomen. Al deze diensten hoeven niet allemaal onder 1 beheer te vallen en Segurantis laat aan de klant de keuze.

Bent u elders met bepaalde diensten verbonden maar heeft u vragen dan zal Segurantis uw vragen trachten te beantwoorden in alle discretie en met respect voor de andere partijen.

1. Verzekeringen

Goed verzekerd zijn wil zeggen dat u samen met uw makelaar de tijd neemt om uw kostbare zaken te overlopen zodat deze naar waarde en juistheid worden geschat zonder over- of onderverzekerd te zijn. Een goede verzekering maakt eventuele schadedossiers vlot afhandelbaar.

U kan bij ons terecht voor praktisch alle bestaande verzekeringen. De meest voorkomende verzekeringen zijn de woonstverzekering, met hierin inbegrepen opstal, inboedel en diefstalverzekering. Wij bieden tevens in onze verzekeringen een familiale dekking aan als u dat wenst met verzekerd kapitaal tot 1.000.000,00 euro. Voor residenten een belangrijk pluspunt en een waarde die onze concurrentie meestal niet haalt en dat tegen onklopbare prijzen.

Maar ook voor uw vervoersmiddel zorgen wij, dekkingen met eigen schade inbegrepenvervangwagen inbegrepen en standaard pechhulp. Of heeft u al eens gekeken naar onze ziektezorgverzekeraars, met buitenlandse dekking en keuze uit de meest performante privé-ziekenhuizen.

Wenst u meer informatie over ons totaaloverzicht van onze verzekeringen gelieve dan op de knop hieronder te klikken.

2. Fiscale advies

Als eigenaar van onroerend goed en roerend goed in Spanje heeft u fiscale verplichtingen. Wij verzorgen uw fiscale- en boekhoudverplichtingen voor zowel particuliere- (niet-residenten als residenten) als professionele klanten en het zoeken naar de beste oplossing qua belastingoptimalisatie en successieplanning.

Dat gaat van belastingen op basis van de goederen die u bezit tot belastingen ten hoofde van de eigenaars van deze goederen. Woont u vast in Spanje dan zijn hieraan andere fiscale verplichtingen verbonden, Segurantis begeleidt en verzorgt uw fiscaal dossier.

Een goed inzicht in uw verplichtingen krijgt u van Segurantis en u bepaalt zelf of u deze diensten door ons kantoor wilt laten behartigen zodat u met een gerust gevoel kan genieten van uw verblijf in Spanje.

Wenst u meer informatie over onze fiscale diensten gelieve dan op de knop hieronder te klikken.

3. Juridisch- en administratieve diensten

In welk land u ook vastgoed bezit, of het nu Spanje is, Portugal of buiten de EU, dit gaat altijd gepaard met juridische formaliteiten. Enerzijds heeft u formaliteiten die op het moment van onderhandelenkopen en verkopen van tel zijn, anderzijds heeft u juridische formaliteiten om uw toekomst van uzelf of dat van uw geliefden veilig te stellen. Wij helpen u met deze administratieve zaken door aan de hand van uw wensen en profiel een persoonlijke begeleiding te voorzien die u helpt deze administratie af te wikkelen.

Wat als het tegenzit en u nood heeft aan juridische begeleiding? Wat als u een woning wenst te kopen/verkopen maar zeker wil zijn van alle juridische verplichtingen? Dan staan wij voor u klaar om uw belangen te verdedigen. Zowel binnen als buiten de rechtbank behartigen wij uw zaak in Spanje en elders.

Wilt u resident worden en heeft u geen zin of tijd om al deze formaliteiten in orde te brengen? Of is de Spaanse taal en bureaucratie nog een barrière om dit te verwezenlijken dan ook in deze materie weten wij onze weg. Een residentieprocedure neemt gemiddeld 2 weken in beslag vanaf het moment u de documenten op orde heeft tot het uiteindelijk bekomen van de residentie. Eens u resident bent komen er nog andere aspecten aan bod natuurlijk. Gaat u uw wagen importeren als verhuisgoed, wat met de inschrijving in de ambassade en het consulaat. Hoe zit het met de sociale zekerheid,…

Wij bieden aan onze klanten ook de mogelijkheid gebruik te maken van onze postdiensten. Zowel een standaard postverzending als een postbox voor belangrijke verzendingen als een pakketdienst voor afhaal en verzending. Wenst u graag dat u uw sleutels veilig kunt bewaren dan hebben wij voor u een oplossing.

Wenst u meer informatie over onze juridische/administratieve diensten gelieve dan op de knop hieronder te klikken.

4. Onroerend goed advies

Opmaken contracten – Vertegenwoordigen als tussenpersoon en raadsman

Actief sinds 1999 door zelf te investeren in de vastgoedmarkt in Spanje hebben we een rijke ervaring opgebouwd in een heel turbulente Spaanse vastgoedmarkt. Een immense vastgoedbubbel die spatte in 2008 tot de stelselmatige heropleving van de vastgoedsector in 2013 op het Spaanse schiereiland aan de Middellandse zee. Kennis ter zake en een vertrouwenspersoon die de markt kent zijn de troeven die wij u kunnen bieden als u een woning wenst aan te kopen of te verkopen.

We zijn onafhankelijk en werken niet samen met vastgoedmakelaars als vaste advocaat of aankoopbegeleider. Vanaf het moment wij een klant, koper of verkoper begeleiden, gebeurt dit altijd met het verdedigen van de belangen van deze partij zo goed als het kan. Een grondig onderzoek van de formaliteiten en documenten staan bij ons voorop en het naleven en opvolgen van de overeenkomsten tussen de partijen.

Wenst u meer informatie over onze diensten onroerend goed gelieve dan op de knop hieronder te klikken.

5. Financieel advies

Advies en begeleiding bij het investeren in de kapitaalmarkten, levensverzekeringen en alternatieve beleggingen.

Met een opleiding en herkenning als financieel adviseur voor beleggingsfondsen en Equity traded funds UCITs kan u bij ons raad en advies inwinnen als u gaat beleggen in de kapitaalmarktenbeleggingsfondsenlevensverzekeringen en alternatieve beleggingen.

U kan bij ons kosteloos uw portefeuille / beleggingen overlopen en . Wenst u informatie over de mogelijkheden die er zijn qua investeringen in relatie tot uw vermogen dan gidsen wij u doorheen de hedendaagse mogelijkheden.

6. Post- en bewaardienst

Wij bieden aan onze klanten ook de mogelijkheid gebruik te maken van onze postdiensten. Zowel een standaard postverzending als een postbox voor belangrijke verzendingen als een pakketdienst voor afhaal en verzending. Wenst u graag dat u uw sleutels veilig kunt bewaren dan hebben wij voor u een oplossing.

Wenst u meer informatie over onze post- en bewaardiensten gelieve dan op de knop hieronder te klikken.


Heeft u niet gevonden wat u zocht?

Ga naar onze contactpagina en stel daar uw vraag zodat wij kunnen kijken of we u verder van dienst kunnen zijn.

Delen