Contactformulier

Vul hieronder uw gegevens in en naar welke thema’s uw interesse gaan. Aan de hand van de ingezonden informatie zullen we met u terug contact opnemen. Onze vakgebieden zijn vooral verzekeringen, fiscaliteit, en juridische thema’s. Wenst u graag advies in spaarproducten en beleggingen dan hebben we de juiste kennis in huis om u op een veilige manier in te leiden in deze materie.

Meerdere interesses zijn mogelijk.
Hierbij bevestig ik dat ik alle gegevens correct heb ingevuld. Segurantis mag mijn gegevens gebruiken om zodat zij mij kunnen informeren over mijn eventuele interesses. Deze opdracht is niet bindend. Op basis van deze gegevens kan Segurantis ook weigeren om een samenwerking met u aan te gaan. Segurantis is niet aansprakelijk voor eventuele fouten die ons medegedeeld zijn. Zijn er onjuistheden gelieve Segurantis hiervan meteen op de hoogte te brengen zodat wijzigingen gedaan kunnen worden. Voor het achterhouden of niet volledig meedelen van informatie is Segurantis en haar partners niet verantwoordelijkheid.
Segurantis zal u ook inschrijven op de nieuwsbrief - wenst u deze niet te ontvangen dan kan u zich ten alle tijde uitschrijven op deze nieuwsbrief.
Delen