Post- en bewaardienst

Post- en bewaardienst

Postbusdienst

Segurantis biedt u dankzij haar infrastructuur de mogelijkheid om op te treden als postbus of afhaalcentrum. Op die manier hoeft u geen gebruik te maken van de communiteitspostbussen die dikwijls te wensen overlaten qua privacy en punctualiteit.

We kunnen pakketten voor u in ontvangst nemen van bijvoorbeeld Amazon en vanaf het moment deze arriveren zal u hiervoor per email of mobiel bericht op de hoogte worden gebracht. We hebben voor onze klanten 2 postbusopties:

Normaal postadres

U kan ons kantoor gebruiken als officieel postadres voor uw briefwisseling. Wij werken samen met de nationale post en ons adres staat mee in hun registers als afhaalpunt. Dit is makkelijk als u weet dat uw huidige adres problemen heeft met de postlevering en/of dat u liever heeft dat uw Spaanse adres discreet blijft.

Uw eigen postadres voor 49 euro per jaar. Dit is voordeliger tarief de post u aanrekent en bij ons vermijdt u lange wachtrijen.

Priority postadres

Ontvangt u regelmatig urgente post of post die belangrijk is dan hebben wij een postbus rechtstreeks bij het lokale postkantoor ter beschikking voor u zodat u uw correspondentie naar dit beveiligd adres kan sturen. Denk in deze bijvoorbeeld aan akten en certificaten of andere urgente documenten.

Uw eigen priority-postadres voor 79 euro per jaar. U vermijdt lange wachtrijen en bent er zeker van dat uw post correct en veilig aankomt.

Afhaalpunt en stockage

U kan ons kantoor gebruiken als officieel postadres als afhaalpunt voor uw pakketten. Wij werken samen met onder andere de nationale post, Amazon, DHL, … en ons adres staat mee in hun registers. Dit is makkelijk als u weet dat uw huidige adres problemen heeft met de postlevering en/of dat u liever heeft dat uw Spaanse adres discreet blijft.

Uw eigen Afhaalpunt + Normaal postadres voor briefwisseling voor 129 euro per jaar. Dit is ongeveer hetzelfde tarief de post voor u aanrekent en bij ons vermijdt u lange wachtrijen.

Bewaardienst

Wenst u een veilige plaats voor uw sleutels van uw woning of van uw wagen als u niet in Spanje bent of gewoon een extra set mocht u uw sleutels verliezen dan kan dit in ons kantoor. Ons kantoor beschikt over een beveiligde berging met camera bewaking en is volledig voorzien van een alarmsysteem. De Guardia Civil, waar we tevens mee samenwerken, bevindt zich op nog geen 30 meter van ons kantoor.

Uw duplicaten in bewaring houden voor 49 euro per jaar. Dit is beduidend voordeliger dan bij de concurrentie.


Heeft u niet gevonden wat u zocht?

Ga naar onze contactpagina en stel daar uw vraag zodat wij kunnen kijken of we u verder van dienst kunnen zijn.


Delen