Dit is het digitale kantoor van Segurantis

Informatie, links en toegang tot uw dossier

Deze pagina is gereserveerd voor onze klanten zodat ze kunnen inloggen. Op hun persoonlijke beveiligde pagina kan u als klant uw dossier raadplegendocumenten downloaden om te bewaren en/of af te drukken. Ook heeft u de mogelijkheid documenten up-te-loaden.

Deze webruimte is opgezet als een virtueel kantoor.

U kunt hier  alles vinden alsof u een bezoek aan ons kantoor zou brengen. Met ons virtuele kantoor hoeft u de deur dus niet meer uit en kunt u ons toch elk moment van de dag bezoeken gedurende 24 uur per dag en elke dag in het jaar.

Het voordeel van dit virtueel kantoor is, dat u ongeacht de dag of het tijdstip altijd een bezoek aan ons kunt brengen en daar uw eigen dossiers kunt inzien, vragen stellen, zoeken in onze informatie, onze bibliotheek bezoeken, en tal van andere zaken waarvoor u anders naar ons kantoor zou moeten komen.

Wij leveren bepaalde van onze diensten over geheel Spanje. Het gaat dan over de verzekeringen en de fiscale dienstverlening. De juridische thema’s zijn zijn dikwijls persoonlijke aangelegenheden en dat vereist toch direct contact. Dus voor verzekeringen en fiscale zaken waar ook in Spanje kan u altijd bij ons virtueel kantoor terecht.

Even geduld nog, er wordt volop gewerkt aan het digitaal kantoor.

Team Segurantis

Voor een offerte van de verzekeringen of een fiscale informatie surf gerust verder op onze website.

Delen