Offerte verzekering vaartuig

Aanvraag offerte verzekering vaartuig, zowel voor eigenaar, als kapitein

Gelieve hieronder de gegevens in te vullen. Vakken die een ” * ” hebben zijn verplichte velden. Onvolledige aanvraagformulieren kunnen geweigerd worden.

U wenst een offerte voor uw vaartuig, boot, zeilboot of jetski? Vul dan hieronder de gegevens van de eigenaar van het vaartuig in en de gegevens van het te verzekeren vaartuig. U vindt deze info terug op uw vlaggenbrief of bij de fabrikant / verkoper van het vaartuig.

Step 1 of 2

Gegevens verzekeringnemer

Kennis van het varen

Wanneer heeft u voor het eerst vaarbewijs behaald?
Click or drag a file to this area to upload.
Een kopie van het vaarbewijs voor en achter meesturen.

Gegevens van het te verzekeren vaartuig

U vindt deze gegevens terug in uw vlaggenbrief, de technische fiche van het vaartuig of in uw huidige verzekering. Heeft u deze info niet contacteer dan de constructeur of de verkoper van het vaartuig.
*Een monohull is een vaartuig met één enkele romp. Dit is het meest gebruikelijke type vaartuig en omvat bijvoorbeeld zeilboten, motorboten en traditionele schepen. Een monohull heeft een enkele waterlijn en een enkele rompvorm. /// **Een multihull daarentegen verwijst naar een vaartuig met meerdere rompen. Dit kan een catamaran zijn, met twee parallelle rompen, of een trimaran, met drie rompen. Multihull-vaartuigen bieden vaak een grotere stabiliteit en snelheid, en worden vaak gebruikt in zeilraces en jachten /// ***RIB staat voor “Rigid Inflatable Boat” (starre opblaasboot). Deze boten combineren een harde romp, meestal van glasvezel of aluminium, met opblaasbare buizen aan de zijkanten.
Vul het land in waar het vaartuig geregistreerd staat.
Indien geen naam vult u in het cijfer “0”
In knopen
In meters
In meters
Aantal personen die maximum aan boord kunnen tezamen met de kapitein.
In euros
In euros
In euros
In euros
Wij bieden in vele gevallen de mogelijkheid uw voertuig te verzekeren voor eigen schade. Dit wil zeggen dat de verzekering de schade aan uw voertuig hersteld in geval dat u deze zelf een ongeval veroorzaakt heeft.
Delen