Declaratie-checker: Modelo 720

Vul hieronder de gegevens in zodat u kan nakijken of u in aanmerking komt voor de aangifte van Modelo 720

Gelieve hieronder de gegevens in te vullen. Vakken die een ” * ” hebben zijn verplichte velden. Onvolledige aanvraagformulieren kunnen geweigerd worden.

Persoonlijke gegevens

Vul het nummer correct in bijvoorbeeld > Y9991122E <

Kom ik in aanmerking voor het model 720?

Meerder keuzes zijn mogelijk.
Als resident of als niet-resident of als professionele activiteit?

Komen mijn buitenlandse bezittingen in aanmerking voor het Model 720?

Meerdere keuzes zijn mogelijk. Hou er rekening mee dat dit geldig is als u EIGENAAR bent en/of VRUCHTGEBRUIKER.
Hierbij bevestig ik dat ik alle gegevens correct heb ingevuld. Segurantis mag mijn gegevens gebruiken zodat zij mij kunnen informeren over mijn eventuele fiscale verplichtingen. Deze opdracht is niet bindend.

Op basis van deze gegevens kan Segurantis ook weigeren om een samenwerking aan te gaan. Segurantis is niet aansprakelijk voor eventuele fouten die ons medegedeeld zijn. Na het opmaken van een aangifte bent u zelf verantwoordelijk voor het controleren van de gegevens. Zijn er onjuistheden gelieve Segurantis hiervan meteen op de hoogte te brengen zodat wijzigingen gedaan kunnen worden. Voor het achterhouden of niet volledig meedelen van informatie is Segurantis en haar partners niet verantwoordelijkheid.

Het in orde houden van uw Spaanse fiscale verplichtingen ontheft u niet van uw fiscale verplichtingen elders, bijvoorbeeld het land van uw nationaliteit of de landen die u een inkomen uitbetalen kunnen ook fiscale verplichtingen opleggen.
Delen