Afsluiten dossier Spaanse personenbelasting

Afsluiten dossier Spaanse personenbelasting

Vergeet uw Spaanse fiscale verplichtingen niet als resident

Wij berichten u dat de dossiers voor het indienen van de jaarlijkse Spaanse personenbelasting zijn afgesloten. Klanten die nog geen resultaat van de berekening hebben ontvangen zullen dit spoedig krijgen omdat de laatste dossiers worden afgewerkt.

Naar volgend jaar toe zullen wij geen dossier meer accepteren van buiten de communidad Valencia en Murcia. Deze personen kijken beter uit naar een lokaal kantoor voor hun fiscale verplichtingen.

Vergeet niet dat u, als u een inkomen ontvangt uit een ander land dan Spanje, u waarschijnlijk nog verplichtingen heeft ten opzichte van dat land. Raadpleeg hiervoor de fiscale overheidsdiensten van dat land voor wat u te doen staat.

Wat kan Segurantis voor u betekenen?

Ga naar het overzicht van onze diensten.

Delen