België geeft kleurcode rood 04-09-2020

België geeft kleurcode rood 04-09-2020

Vanaf vandaag zal het reizen naar Spanje niet meer toegestaan zijn voor Belgen.

Spanje krijgt kleurcode rood. De rode kleur betekent dat reizen naar dat gebied niet is toegestaan en niet mogelijk is. Daarnaast geldt voor de reiziger bij terugkeer uit een gebied met rode kleur een verplichte quarantaine en test bij terugkeer (testen en quarantaines vallen onder de bevoegdheid van de gemeenschappen en de gewesten).

Dit geldt voor: Autonome regio Cantabrië; Autonome regio Aragón; autonome regio Balearen; autonome regio Baskenland; autonome regio Madrid; autonome regio Navarra; autonome regio La Rioja; provincië Almeria (autonome regio Andalusië); provincies Burgos, Soria, Salamanca en Valladolid (autonome regio Castilla y Leon); provincie Guadalajara (autonome regio Castilla-La Mancha); provincies Barcelona en Lleida (autonome regio Catalonië).  

Vanaf 04/09 om 16u00 zal heel Spanje, met uitzondering van Tenerife, een rode zone worden. 

Meer informatie vindt u terug op:

https://diplomatie.belgium.be/nl

Delen