M 720 – Aangifte buitenlands vermogen

M 720 – Aangifte buitenlands vermogen

Formulier M 720 voor residenten

Op 1 januari begint de aangifteperiode voor buitenlands vermogen als u in Spanje resident bent. Het is belangrijk dat deze informatieve aangifte van uw vermogensbestanddelen in het buitenland wordt ingevuld. Vanaf dit jaar (2022 => 2021 belastbare jaar) moeten alle cryptomunten die men in het buitenland bezit opgegeven worden als vermogensbezit. Als u cryptomunten in uw bezit heeft dan is het raadzaam hierover met ons contact op te nemen om na te gaan of u al dan niet deze activa moet aangeven.

Wat is M 720?

Klik hieronder op de knop om meer te weten over model 720. Het artikel is recent aangepast.

Wat kan Segurantis voor u betekenen?

Ga naar het overzicht van onze diensten.

Delen