Nieuwsbrief september 2020

Nieuwsbrief september 2020

Hoe worden verzekeringen beïnvloedt door Covid19 en wat zijn de gevolgen voor wie verzekerd is? Wat met de huidige reisadviezen voor Belgen en Nederlanders en waar de juiste informatie terug te vinden? Het is weer de periode van het betalen van uw jaarlijkse belasting op uw onroerend goed in Spanje, hoe doet u dit en wat zijn de alternatieve oplossingen? Dit zijn de onderwerpen van onze periodieke nieuwsbrief – veel leesplezier en bij vragen of opmerkingen staan we voor u klaar.

Nieuw kantoor te San Miguel de Salinas zal openen vanaf 01/09/2020. Klanten zijn welkom tussen 10.00 – 15.00 uur van maandag tot vrijdag en telkens op afspraak (corona-maatregelen zijn in voege: afspraak maken, afstand houden, handen wassen en mondkapjes dragen). U bent welkom in Calle 19 nummer 22 in San Miguel de Salinas 03193 – Dat is de hoofdstraat van San Miguel de Salinas op 20 meter van de Guardia Civil.

Delen