Wat is een expatgestoria?

Wat is een expatgestoria?

Een Gestoría, of administratief dienstenkantoor gidst u doorheen de Spaanse administratie, wetgeving en fiscaliteit. Een Expatgestoria, zoals Segurantis, doet deze zaken voor buitenlanders die met Spanje een link hebben als niet-resident of resident.

Spaanse administratie

Het is algemeen geweten dat de Spaanse administratie vaak als ingewikkeld wordt ervaren. Er zijn vele regels, formaliteiten en formulieren en wachttijden. Als buitenlander kan dit soms heel onaangenaam ervaren worden. Geen paniek, Segurantis kent haar weg!

Dynamisch team

Segurantis is een dynamisch team dat bestaat uit een gezonde mix van verzekeraars, fiscalisten, juristen, tolken en notarissen die samen proberen het leven van u zowel als resident of niet-resident in Spanje. Binnen Segurantis wordt u geholpen in het Nederlands, Frans, Engels en het Spaans.

Diensten

Wat kan een Expatgestoria als Segurantis voor u betekenen? Segurantis kan u helpen met allerlei formaliteiten zoals het aanvragen van een NIE-NUMMER, RESIDENTIE, SOCIALE ZEKERHEID, DE PADRON, het SPAANS RIJBEWIJS en de vertaling van documenten. Daarnaast hebben we een uitgebreid aanbod aan VERZEKERINGEN enkel en alleen afgestemd op de noden van u als buitenlander of expat. En als laatste kan u bij ons terecht voor het in orde houden van uw SPAANSE FISCALE VERPLICHTINGEN die vaak verplicht zijn voor zowel residenten als niet-residenten.

Aanpak

Wij leggen de nadruk op een persoonlijke en vlotte service waar snelheid en juistheid van de geboden informatie cruciaal zijn. Onze goede relaties met zowel de lokale overheden, het Belgische consulaat (Segurantis is een vaste waarde met informatieve artikels voor Vlamingen in de Wereld) en de Belgische fiscale en juridische diensten in Brussel maken bij ons het verschil.

We zijn volledig zelfstandig en onafhankelijk actief sinds 2015 maar hebben een team met meer dan 20 jaar ervaring in de Spaanse en Belgische administratie. Onze groei is ook duidelijk merkbaar en naast ons kantoor te Altea zullen we in september ook in San Miguel de Salinas een kantoor openen.

Delen