Spaans voertuig in bezit? Wegentaks 2021 aan de beurt

Spaans voertuig in bezit? Wegentaks 2021 aan de beurt

Denk aan uw verkeersbelasting

Heeft u een voertuig in Spanje op uw naam geïmmatriculeerd dan is het zoals jaarlijks de tijd voor het betalen van de wegentaks 2021. Dit geldt voor wagens, brommers en alle andere voertuigen die een Spaans kenteken hebben. Heeft u deze wagen in de provincie Valencia ingeschreven dan is het SUMA die zich belast met het innen van deze taksen.

Hieronder tonen we u de manier hoe u deze belasting kan betalen als dat niet automatisch gebeurt. Wenst u een stap-voor-stap handleiding aarzel dan niet onze brochure down te loaden waarvan we de link in onze website hieronder meedelen.

Link naar hoe SUMA online betalen:

De SUMA kalender

Via de website van SUMA kan u kijken wanneer uw specifieke regio aan de beurt is voor het innen van de verschillende gemeentelijke-, regionale– en landelijke taksen.

Wat kan Segurantis voor u betekenen?

Ga naar het overzicht van onze diensten.

Delen