Model 347

Model 347

Facturatie van boven de 3.000,00 euro

Het model 347 voor professionelen is een jaarlijkse declaratie die in bepaalde situaties ingediend moet worden. Ten eerste is het een informatieve declaratie enkel voor klanten = professionelen aan wie je meer dan 3000 euro op jaarbasis hebt gefactureerd – Eigenlijk weer een middel om de professionelen onderling meer te controleren.

Als u uw facturen correct indient en hierop de belastingen betaalt ben je in orde zou je denken. Maar als de andere partij dat niet doet en er is controle dan is er een probleem. U zou dus uw klanten moeten aanschrijven met de vraag of zijn hun facturen correct hebben ingediend die u heeft uitgeschreven. Als u klanten buitenlanders zijn is dit al praktisch moeilijk te controleren door de fiscus en uzelf.

Als de klanten in Spanje actief zijn dan kan je in vele gevallen alleen maar hopen dat ze het correct hebben gedaan. Als je dat gaat vragen en die zeggen dat het ok is dan heb je ook maar gewoon een antwoord waarvan je moet uitgaan dat ze de waarheid spreken, tot er een controle volgt natuurlijk.

Wat kan Segurantis voor u betekenen?

Ga naar het overzicht van onze diensten.

Delen