Segurantis bereidt haar diensten uit

Segurantis bereidt haar diensten uit

Post- en bewaardienst

Wij bieden aan onze klanten ook de mogelijkheid gebruik te maken van onze postdiensten. Zowel een standaard postverzending als een postbox voor belangrijke verzendingen als een pakketdienst voor afhaal en verzending. Wenst u graag dat u uw sleutels veilig kunt bewaren dan hebben wij voor u een oplossing.

Segurantis biedt u dankzij haar infrastructuur de mogelijkheid om op te treden als postbus of afhaalcentrum. Op die manier hoeft u geen gebruik te maken van de communiteitspostbussen die dikwijls te wensen overlaten qua privacy en punctualiteit.

Normaal postadres

U kan ons kantoor gebruiken als officieel postadres voor uw briefwisseling. Wij werken samen met de nationale post en ons adres staat mee in hun registers als afhaalpunt. Dit is makkelijk als u weet dat uw huidige adres problemen heeft met de postlevering en/of dat u liever heeft dat uw Spaanse adres discreet blijft.

Uw eigen postadres voor 49 euro per jaar. Dit is voordeliger tarief de post u aanrekent en bij ons vermijdt u lange wachtrijen.

Priority postadres

Ontvangt u regelmatig urgente post of post die belangrijk is dan hebben wij een postbus rechtstreeks bij het lokale postkantoor ter beschikking voor u zodat u uw correspondentie naar dit beveiligd adres kan sturen. Denk in deze bijvoorbeeld aan akten en certificaten of andere urgente documenten.

Uw eigen priority-postadres voor 79 euro per jaar. U vermijdt lange wachtrijen en bent er zeker van dat uw post correct en veilig aankomt.

Afhaalpunt en stockage

U kan ons kantoor gebruiken als officieel postadres als afhaalpunt voor uw pakketten. Wij werken samen met onder andere de nationale post, Amazon, DHL, … en ons adres staat mee in hun registers. Dit is makkelijk als u weet dat uw huidige adres problemen heeft met de postlevering en/of dat u liever heeft dat uw Spaanse adres discreet blijft.

Uw eigen Afhaalpunt + Normaal postadres voor briefwisseling voor 129 euro per jaar. Dit is ongeveer hetzelfde tarief de post voor u aanrekent en bij ons vermijdt u lange wachtrijen.

Een overzicht van al onze diensten?

Ga naar het overzicht van onze diensten.

Delen